Uscom d.o.o.

Zgodovina
Podjetja

Podjetje je bilo ustanovljeno l. 1996 kot obrtna servisna delavnica za popravilo radijskih postaj, predvsem znamke ICOM. Svojim kupcem nudimo rešitve s področja radijskih komunikacij za podporo poslovnega procesa, varovanja življenja in imovine ter radijske zveza za šport in prosti čas.

Po l. 2005, ko smo kot trgovina z radijskimi postajami ustanovili razvojni oddelek, smo pričeli z dobavo lastnih in integriranih komunikacijskih rešitev.

Prehod v oblak (SLEDAT)

Sledat je blagovna znamka ter projekt podjetja Uscom d.o.o. Leta 2005 je podjetje ustanovilo lasten razvojni oddelek, za izdelavo lastnih sistemov za sledenje ter integriranih komunikacijskih rešitev. To je bilo obdobje, ki je vodilo v razvoj Sledat programskih rešitev, ki so prav tako plod lastnega razvoja z lastno ekipo programerjev in so ravno zaradi tega prilagojene slehernim potrebam in zahtevam glede na želje uporabnika.

Na področju “Sledat” zagotavljamo napredne rešitve digitalnih omrežnih komunikacij.
Vse naše rešitve so konvergenčnega značaja in imajo visoko razvite vmesnike za povezavo z drugimi sistemi.

Strankam namreč nudimo “Tailor made”, po meri narejene programske rešitve na področju transporta, varovanja objektov, turizma, upravljanja objektov, kmetijstva ter vzdrževanja cest.

Pišite nam

Imate kakšno vprašanje? Želite nekaj kar nimamo v trenutni izberi? Pišite nam in bomo poskrbeli za vsa vaša vprašanja

GDPR

5 + 8 =